Pengunaan akaun anakgenius.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Jeli Minda No.#1

Jeli Minda No.#1

Tanda-Tanda Awal Anak Kita Telah Diserang VIRUS Malas Degil Lembab

Susah Bangun Pagi, Malas Belajar, Degil Tidak Mendengar Kata, Lambat Faham, Slow Learner Atau Tidak Fokus, Selalu Bertengkar Adik Beradik, Mengamuk Tak Tentu Pasal Dan Berbagai Karenah Yang Kadang Kala Boleh Mencabar Tahap Kesabaran Kita

Dah Letih, Mati Akal Dan Tak Tahu Nak Buat Apa Lagi...

Awass!!!

Sindrom Ini Boleh Menyebabkan Anak-Anak Kita Sedikit Ketinggalan Dengan Rakan Sebaya, Kurang Bermotivasi Dan Malu Untuk Berinteraksi, Penurunan Tahap Intelektual, Mudah Putus Asa Serta Kurang Keyakinan Diri Dan Lebih Cenderung Untuk Memberontak, Melawan Serta Menginkari Pendapat Dan Nasihat Kita.

HENTIKAN VIRUS

Malas Degil Lembab


Memperkenalkan Pur-Q Active Kids Advance

PERTAMA DI MALAYSIA JELI HALALAN TOIYIBA MAKANAN UNTUK PERKEMBANGAN MINDA ANAK GENIUS DAN CEMERLANG BERTINDAK EFEKTIF SEAWAL 7 HARI

Terbaik & Terbukti Berkesan Untuk Anak Seawal Usia 2-12 Tahun
Telah Membantu Lebih 100,000 Anak-Anak Semenjak 2013

Dirumus Khusus Dengan Bahan Sunnah Terbaik Untuk Membantu Menghentikan Virus Malas, Degil & Lembab. Menyerang Sel Negatif Dan Menyemai Serta Menyemarakkan Aura & Sel Positif Terus Ke Dalam Lubuk Minda Anak Kita Untuk Meningkatkan Energi Kerohanian. 


Makanan Minda Berbentuk Jeli Lembut Yang Sangat Sedap Untuk Dinikmati. Diperakui Oleh Ibu Bapa Bahawa Anak-Anak Amat-Amat Menyukainya Dengan Perisa Buah-Buahan Seperti Nanas, Strawberi, Epal Dan Blackcurrant.

Bahan Utama Jeli Minda Pur-Q Active Kids Advance

Adalah Ramuan Yang Telah Terbukti Khasiat & Keberkesanannya Oleh Pakar-Pakar Perubatan Islam.
2 Biji Setiap Pagi Dapat Membantu Menyuburkan Minda. Jangan Terkejut Jika Anak Kita Nak Lebih, Kerana Serius Rasanya Memang Sedap Gila Dan Tekstur Jeli Yang Lembut Dan Manis Memang Sedap Dikunyah.

Jeli Minda Pur-Q Active Terbukti Telah Membantu Lebih 100,000 Anak-Anak Melalui Perkongsian Ibu Bapa Yang Telah Berkongsi Perubahan Anak-Anak Mereka. Lebih 99% Berkongsi Tentang Perubahan Akhlak.


Apakah Benih-Benih Yang Anda Terapkan Dalam Minda Anak-Anak Anda?

Minda Adalah Ibarat Ladang Yang Perlu Dibajai Dengan Makanan Berkhasiat Agar Ianya Senantiasa Subur Dan Dapat Menghasilkan Buah-Buahan Yang Berkualiti Dalam Erti Kata Melahirkan Generasi Anak-Anak Yang Genius, Minda Cemerlang, Soleh Dan Solehah InsyaAllah.

Aktifkan Segera Minda Anak Anda Dengan Jeli Minda Pur-Q Active

Hapuskan Keladak Negetif Dan Semaikan Serta Bajai Aura Positif Ke Dalam Jiwa Dan Minda Anak Anda Sekarang Dengan Jeli Minda Pur-Q Active.

Bantu Anak Kita Berubah Menjadi Anak Yang Cemerlang

Tingkatkan Prestasi Minda Dan Energi Kerohanian Mereka Dengan Jeli Minda Pur-Q Active

Dapatkan Sekarang Promosi Harga Jimat

Dengan Sedikit Pelaburan Sekarang Untuk Mula Mengaktifkan & Menyuburkan Minda Anak-Anak Kita Hari Ini, Akan Berupaya Mendorong Mereka Menjadi Anak Cemerlang Yang Bakal Memberikan Faedah Dan Ganjaran Untuk Kita Di Masa Hadapan

Usah Ragu-Ragu Dengan Produk Yang Terbukti Berkesan Ini

Order Sekarang Untuk Dapatkan Lebih Penjimatan
Grab 2Pek 4Botol Lebih Berbaloi.!

Order Sekarang...!

Jeli Minda Pur-Q - Tenaga Untuk Mengaktifkan Minda.
Bantu Anak-Anak Untuk Berubah Sekarang.


Order Sekarang...! 

Sebelum Kami Tarik Balik Tawaran Akibat Kehabisan Free Gift.